Za 28 sept 2019: Amsterdam Wildlife by Night – Martin Melchers en Merel Westrik maken een film …

… en hebben uw hulp nodig!

Onze stadsecoloog (en lid VWGA) Martin Melchers en zijn natuurcompagnon televisievrouw Merel Westrik zijn bezig met het maken van hun derde film, en hebben daarvoor een boek geschreven: In de bosjes!

Uit een persbericht:

We hebben een feestje! Op zaterdagochtend 28 september In Eye Filmmuseum aan de IJpromenade in Amsterdam!

Amsterdam Wildlife bij Night

Zoals je misschien weet zijn wij, Merel en Martin, alweer een tijdje bezig met een nieuw project: ‘Amsterdam Wildlife bij Night’, een film over de verborgen stadsnatuur van Amsterdam. Onze film ‘Amsterdam Wildlife’ draaide maar liefst drie jaar in Eye en sommigen van jullie stonden dankzij crowdfunding zelfs op de aftiteling! We zijn natuurlijk vastbesloten van onze nieuwe film ook een ontzettend succes te maken.

In de bosjes

Maar we hebben jullie hulp nodig om dit project af te maken. Dus dachten we: we maken een boek! Met de opbrengst gaan we onze nieuwe film realiseren. 

Dat boek werd ‘In de bosjes’, vol verhalen over de wilde natuur van Amsterdam. Vol natuuroverpeinzingen ook, nuttige tips zelfs en romantische overdenkingen. Een boek dat je wilt hebben. Voor op je nachtkastje, of nog beter: in je rugzak, als je de natuur intrekt! En dat allemaal mooi gebonden, hardcover, rijk geïllustreerd en met een leeslint.

ISBN: 9789082764970
Verschenen 01-09-2019
gebonden hardcover met leeslint
240 pagina’s
€ 24,95

Wil je je eigen feestje thuis? Klik hier en bestel ‘In de bosjes’ voor €24,95 inclusief verzendkosten. Dan krijg je het meteen thuis gestuurd, naar keus gesigneerd of ongesigneerd.

Boeklancering

Of wil je erbij zijn? Doe je mee aan de boeklancering in Eye?

Bestel hier jouw ticket! Voor €35,00 krijg je een entreebewijs voor Eye én een exemplaar van ‘In de bosjes’. We draaien daar op zaterdag 28 september 2019 tweemaal de inmiddels historische film ‘Haring in het IJ’. De film is nooit in de bioscoop vertoond, dus dat wordt een bijzonder moment. 

Je kunt kiezen: De eerste bijeenkomst begint om 10.30 uur en de tweede bijeenkomst om 12.00 uur. Je bent vanaf een uur voor aanvang welkom. Dan kun je je boek ophalen en Merel en Martin feliciteren. Daarna gaan we kijken naar de film waar het allemaal mee begon, en die is veel leuker dan we ons herinnerden!

Dresscode: iets met natuur. Merel heeft vast veren in haar haar en Martin heeft bijzondere mosseltjes mee voor natuurverzamelaars. We hopen je daar te zien!

Dit bericht is geplaatst in oproepen, wetenswaardig. Bookmark de permalink.