Excursies

alleen toegankelijk voor leden van de VWGA

vwga_vogelcursus2016_diemerpark_akkerswade_frankvangroenVertrek om 08:00 precies, tenzij anders vermeld. Zorg zelf voor eten, drinken, verrekijker, warme en/of regenkleding.

Meld je tijdig aan bij de excursieleider, met name voor auto excursies. Vermeld hierbij: naam en telefoonnummer, heb je een auto beschikbaar, en zo ja, hoeveel mensen kunnen er meerijden. Bij auto excursies worden de kosten gedeeld.

Vragen, suggesties en opmerkingen zijn welkom bij Mieke Kranstauber. excursie@vogelsamsterdam.nl


Korte woensdagexcursies in 2022

Dit jaar hebben we zes keer op woensdagochtend een korte excursie rond Amsterdam gedaan. We vormden duo’s van een beginner en een gevorderde vogelaar. Je kreeg via mail een vogelroute door het gebied met informatie en kon coronaproof op stap met je vogelmaatje. 67 verschillende deelnemers gingen mee in 2021. Er is zelfs een vast kern van 16 mensen, die er élke keer bij is. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers gaan we in 2022 verder met deze korte woensdagexcursies. 

Volgend jaar gaan we in kleine groepjes van vier personen op pad, in of rond Amsterdam. De data zijn alvast geprikt: elke 2de woensdag van de maand 10:00 – 12:00.

12 jan / 9 feb / 9 maart / 13 april / 11 mei / 8 juni 2022

Wie vindt het leuk om te helpen bij de organisatie? Weet je een leuke bestemming? We horen het graag! excursie@vogelsamsterdam.nl


Bekijk alle excursies

Overzicht excursies

Overzicht excursieverslagen