Bestuur

Vanaf 1 april 2021 is dit de samenstelling van het bestuur van de VWGA .

Marc Menon – voorzitter
voorzitter@vogelsamsterdam.nl

Joke van der Boon – secretaris
secretariaat@vogelsamsterdam.nl

Peter Kroon – penningmeester
penningmeester@vogelsamsterdam.nl

Teun van Dijk – algemeen bestuurslid

Luella van Turnhout – algemeen bestuurslid
bestuur@vogelsamsterdam.nl

Piet van der Werf  – algemeen bestuurslid

Overige contactadressen

De Vogelwerkgroep Amsterdam is een vereniging die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en statuten heeft.

 

De nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Piet van der Werf (algemeen bestuurslid)
Mijn naam is Piet van der Werf, ik ben opgeleid aan de Gerrit Rietveld Academie maar sinds enkele jaren werkzaam als NT2-docent in het volwassenenonderwijs. Dat doe ik met veel plezier. Daarnaast maak ik muziek en hou ik van de natuur. Daarom ben ik enkele jaren geleden lid geworden van de VWGA. Inmiddels mag ik toetreden tot het bestuur. In die hoedanigheid hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de Amsterdamse vogelwereld en de werkgroep.
 
Joke van der Boon (secretaris)
Ik ben Joke van der Boon, 71 jaar, gepensioneerd na vele jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben. Ik ben al heel veel jaren lid van de Vogelwerkgroep Amsterdam, ga er geregeld op uit om in Nederland vogels te kijken en heb ook aardig wat vogelreizen in Europese landen gemaakt, o.a. met de VWGA. Ik ben ook lid van het IVN en ben natuurgids.
 
Peter Kroon (penningmeester)
Ik ben Peter Kroon, tijdens mijn werkzame leven diverse functies in de financiële sfeer vervuld in de non-profit sfeer, o.a. bij de gemeente Amsterdam. Nu gepensioneerd, bestuurslid van twee andere clubs en ik woon op de Oostelijke Eilanden. Al jaren passief lid van de Vogelwerkgroep (wel de cursussen van Frank van Groen gevolgd) en bleef het vogelen hoofdzakelijk beperkt tot de vakanties. Sinds vorig jaar actief geworden via het postcode-ommetje 1018.