Wo 5 oktober 2022: Feestelijke presentatie van Vogelatlas Amsterdam!

Voor onze leden is er een feestelijke afhaalavond van de nieuwe Vogelatlas van Amsterdam!
Doorlopend programma van 19:30 tot 22:30

Heuglijk nieuws! Na twee jaar tellen en een jaar uitwerken rolt deze maand, september 2022, de Vogelatlas Amsterdam van de drukpers. Het is een prachtig boek geworden, waarin enorm veel kennis is samengebald over het voorkomen van vogels in onze regio en de populatieveranderingen bij broedvogels in de afgelopen vijftig jaar. Met 400 pagina’s in kleur op A4-plusformaat, 281 foto’s, 194 soortbeschrijvingen door 60 auteurs, verdiepende intermezzo’s, stukken over de landschappelijke ontwikkeling en aanbevelingen voor een nog vogelrijkere regio is Vogelatlas Amsterdam een must have voor iedere Amsterdammer die iets met vogels heeft.

En dat allemaal dankzij een flinke groep actieve en een aantal zéér actieve leden van onze vogelwerkgroep, het team van uitgeverij Noordboek en de gulle giften van onze sponsoren: de Gemeente Amsterdam, ecologisch adviesbureau Van der Goes en Groot, Gemeente Amstelveen, het Rob Goldbachfonds van Sovon en Bureau Waardenburg. Hartelijk dank!

Een feestelijke avond
In Buurtsalon Jeltje presenteert het Atlasteam woensdag 5 oktober het boek aan de vogelwerkgroep. Die avond vindt een doorlopende presentatie plaats van 19:30 uur tot 22:30 uur, met informatie over de Vogelatlas Amsterdam, muziek van Theo van Lent, gezelligheid, een hapje en een drankje en natuurlijk de mogelijkheid het boek te laten signeren. Via een QR-code kun je ter plekke betalen met je smartphone, dit heeft onze voorkeur. Cash is ook mogelijk. Mocht je het boek 5 oktober niet kunnen ophalen, dan is dit naderhand mogelijk op een zevental adressen, verspreid over Amsterdam.

Al besteld?
Vogelatlas Amsterdam is gemaakt dóór leden van de vogelwerkgroep vóór leden van de vogelwerkgroep, dus bestel hier jouw exemplaar voor €24,90 (€10 ledenkorting op de winkelprijs, zolang onze voorraad strekt). Je betaalt bij het afhalen. Voor tellers en anderen die aan de atlas hebben meegewerkt, geldt de speciale prijs van €10,-. Je mag natuurlijk ook meerdere (cadeau)exemplaren bestellen! De korting is alleen van toepassing op je eerste exemplaar.

Vogelwerkgroep Amsterdam staat borg voor de afzet van de helft van de oplage van 1500 exemplaren. Door je boek of boeken bij ons af te nemen, help je de Vogelwerkgroep.  Als je meer dan 10 exemplaren wil kopen, is een korting bespreekbaar. We hopen natuurlijk dat we binnen de kortste keren ‘los’ zijn! Wees er dus snel bij, want OP = OP!

Woensdag 5 oktober 2022, van 19:30 tot 22:30 uur
Buurtsalon Jeltje, Eerste Helmersstraat 106M
Tramlijn 1 en 17, halte J.P. Heijestraat

Dit bericht is geplaatst in oproepen, wetenswaardig. Bookmark de permalink.