Wo 29 nov 2023: AFGELAST (was: nestkasten ophangen in Frankendael) | jeugd

Deze activiteit gaat NIET door.

Hallo Allemaal,

Hierbij stuur ik jullie een uitnodiging door van de Vrienden van Frankendael:

Op woensdagmiddag 29 november gaan de Vrienden van Frankendael met de gemeente, ouders en kinderen tussen 13 en 15 uur ongeveer 25 nestkasten ophangen en andere nestkasten schoonmaken.

Omdat er veel jeugd zal zijn lijkt het een leuk idee dat enkele jeugdigen van de VWGA daarbij kunnen zijn als ‘vogelaar’. Ze nemen dan andere jeugdigen op sleeptouw en zullen hen enthousiast kunnen maken voor het vogelen. En wie weet worden die wel zo geïnteresseerd dat ze met onze jeugdexcursies mee willen doen.

Wie vindt het leuk om een paar andere kinderen iets over vogels kijken te vertellen en de vogels aan te wijzen die in het park te zien zijn?

Ook de andere kinderen van onze groep die willen komen kijken zijn van harte welkom. Ik kom ook met de tas met verrekijkers en de vogel-zoekbladen.

Geef aan me door of je komt en vermeld of je ‘jeugd-excursie-leider’ wil zijn die middag. Via de mail of via de App Jeugdexcursies.

Op 10 december gaan we naar de Diemer Vijfhoek. Ik hoorde van verschillende kanten dat jullie op 5 november een leuke excursie hadden met heel veel deelnemers. Wij hopen dat jullie de volgende excursie ook weer met  z’n allen meegaan. Fijn als je je vast opgeeft. Ook prettig als je je afmeld als je niet kunt komen. Later stuur ik nog een mail met het verzamelpunt.

Sta je als ouder nog niet in de App Jeugdexcursies ? Stuur me dan alsjeblieft je mobiele nummer, dan zet ik je erin. Ook jeugdleden die een mobiel hebben en zelf in de App willen staan kunnen mij hun nummer sturen.

Ik zie jullie opgaven graag (snel) tegemoet!

Met vriendelijke groeten,

Marijke

 

Dit bericht is geplaatst in jeugdexcursies. Bookmark de permalink.