Za 7 mei 2022, 11:10 u : Marken | jeugdexcursie

Jeugdexcursie – Weidevogels op Marken (extra Nationale Vogelweek excursie)

Ga je met ons mee weidevogels kijken op Marken? Met deze jeugdexcursie (voor zowel beginners als gevorderde jeugdige vogelaars), gaan we wat verder van huis op vogelavontuur. Op de weilanden van Marken broeden namelijk allerlei weidevogels, zoals de Grutto, Kievit, Tureluur en Kluut. Misschien zien we zelfs wel een Kemphaan. Natuurlijk kijken we onderweg ook naar andere soorten.

We gaan met de bus, want die brengt ons rechtstreeks vanuit Amsterdam bij het centrale punt in Marken. Ga je liever met eigen vervoer, dan ontmoeten we elkaar bij de bushalte Marken Centrum. Bij de inschrijving krijg je van ons de precieze locaties van de afspreekpunten.

Maya en Luella leiden jullie rond. Mocht je zelf geen verrekijker hebben, dan kun je er een van ons lenen. Laat dit dan wel bij de aanmelding aan ons weten, zodat we die voor je mee kunnen nemen.

Er mag één ouder met je mee.

Tijd

Zaterdag 7 mei. De excursie start om 11:10 bij de bushalte op Marken en duurt tot +/- 13:00 uur. Als je met ons meereist met het OV, dan vertrekken we om 10:30 van Station Amsterdam Centraal.

Praktische informatie

Vooraf reserveren is noodzakelijk. VOL = VOL. Aanmelden via jeugdclub@vogelsamsterdam.nl.

Dit bericht is geplaatst in jeugdexcursies. Bookmark de permalink.