Kom jij de excursiecommissie versterken?

Ga jij graag mee met onze dagexcursies en wil je helpen deze te organiseren? Dan is dit je kans! De excursiecommissie bestaat nu uit twee personen en zoekt twee enthousiaste nieuwe leden. Met veel nieuwe leden in onze vogelwerkgroep staan we open voor frisse ideeën en nieuwe perspectieven!

Wat ga je doen?

Als lid van de excursiecommissie speel je een belangrijke rol in het plannen en uitvoeren van ons excursieprogramma. Dit zijn je taken:

  • Je helpt mee met het bepalen van het excursieprogramma
  • Je werkt de details van aantal excursies per jaar uit
  • Je begeleidt een aantal excursies en handelt zo nodig de financiën af
  • Je zorgt voor een leerzame en gezellige ervaring voor alle deelnemers

Alle excursies worden georganiseerd met een ervaren vogelgids. Voor het begeleiden van excursies hoef je geen superervaren vogelaar te zijn. Je moet vogelen vooral leuk vinden!

Wanneer zijn de excursies?

De dagexcursies zijn hoofdzakelijk op zaterdagen en zondagen, met zo ongeveer tien (dag)excursies per jaar. Af en toe organiseren we ook doordeweekse een excursie, of zelfs een buitenlandreis, zoals laatst naar de Camargue in Frankrijk.

Wat we van je vragen

De commissie komt twee keer per jaar samen om het programma vast te stellen en de taken verder te verdelen. De rest van de communicatie verloopt gemakkelijk via e-mail, WhatsApp en telefoon. De eerstvolgende vergadering is na de zomervakantie.

Als je een excursie begeleidt, ga je mee met de excursie. Dit is dus vaak een dag(deel) in het weekend. Ieder lid van de commissie gaat zo’n drie keer per jaar mee. Vaker mag natuurlijk ook.

Heb je zin om deel uit te maken van een gezellige groep vogelenthousiastelingen en bij te dragen aan onze gewaardeerde excursies? Mail voor meer informatie met Yannick Lamens (yannicklamens@live.nl) of Mieke Kranstauber (miekekranstauber@hetnet.nl), en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in onze commissie!

Dit bericht is geplaatst in oproepen. Bookmark de permalink.